Gama de produse

Baterie Persia Crystal

Persia Crystal

View more
Baterie Harmony Crystal

Harmony Crystal

View more
Baterie Myring

Myring

View more
Baterie Gio Crystal

Gio Crystal

View more
Baterie Praga Crystal

Praga Crystal

View more
Baterie Pablolux

Pablolux

View more
Baterie Surf

Surf

View more
Baterie Simphony

Simphony

View more
Baterii Spa

Spa

View more

Despre


D-Lux este un brand local care importă doar produse de top din game de design ceau primit aprecieri internaționale.


De peste 10 ani pe piața din România, oferim clienților noștri nu doar baterii de cea maiînaltă calitate, realizate de designeri internaționali, dar și consultanță în alegerea celor maipotrivite obiecte sanitare pentru spațiile lor. Gustul, preferința și, în mod special, satisfacțiaclienților noștri dictează genul de produse pe care alegem să le comercializăm – cuvintelecheie care caracterizează gama noastră de robineți, baterii și accesorii sunt: rafinament,finisaje extraordinare, design și funcționalitate.


Mai mult, pentru că dorim să oferim clienților acea notă de unicitate pe care o caută, oferimși servicii de inscripționare cu monogramă, inițiale sau logo într-un mod elegant, fără săafecteze în vreun fel perfecta funcționare a produsului.


Pentru cei care au posibilitatea vă invităm să vedeți produsele expuse în showroom-ulnostru din Arad. Sau puteți răsfoi paginile acestui site ca să descoperiți inspirație pentrubăile voastre. Iar apoi alegeți bateriile care vă atrag atenția – calitatea este garantată șiavem o varietate de finisaje.


Pentru orice informații și detalii cu privire la baterii sau accesorii, nu ezitați să ne contactați.


Modern

Bateriile de baie sau de bucătărie nu sunt primul lucru pe care îl alegi atunci când pregătești amenajarea spațiului tău. Dar sunt genul de obiecte care atunci când arată excepțional atrag imediat atenția și oferă o notă în plus de eleganță. Dacă ești în căutarea unor baterii cu design modern și finisaje atent lucrate care exprimă în același timp simplitate, prin formă și funcționalitate, dar și lux, prin materiale de înaltă calitate din care sunt realizate, atunci îți recomandăm bateriile din aceste colecții. Inspirate de tendința minimalist-industrială, bateriile sunt realizate din linii clare, drepte. Finisaje din oțel sau finisaje mate, robineți ușor de utilizat, cu o răsucire ușoară. Nimic complicat, totul funcțional, dar ghidat de o estetică modernă, după cum spune numele categoriei. 

Clasic

Există un motiv pentru care designul clasic este clasic. Eleganța formelor, multitudinea detaliilor, alura finisajelor argintii sau aurii – toate contribuie la un design apreciat deja de sute de ani. Bateriile din această categorie inspiră lux de la prima privire. Dar este un lux funcțional. Robineții, capul bateriei și toate elementele componente sunt realizate din materiale de top, iar funcționarea produselor este ireproșabilă.

Descoperă colecțiile de baterii care se potrivesc cu baia ta și alege finisajul ideal pentru ele. Mai mult, pentru o notă personală, bateriile pot fi inscripționate la cere cu un logotip, inițiale sau nume.


Contemporan

Cauți ceva pentru baia ta care să răspundă tendințelor actuale? Răsfoiește colecțiile de  baterii cu design contemporan și descoperă robineții și accesoriile cele mai utilizate astăzi. Ai o baie în stil electro-chic? Sau hobo-style? Preferi minimalismul danez? Hygge? Indiferent de stilul contemporan al băii tale alege baterii și produse de top, din materiale de cea mai înaltă calitate, pentru băi amenajate pentru tot confortul de care ai nevoie astăzi.


Bucătărie

Fiecare spațiu dintr-o casă amenajată cu multă gust trebuie să emane personalitatea locului. Iar bucătăria este inima unei case. De aceea, fiecare detaliu dintr-o bucătărie vorbește despre cei care locuiesc acolo. Inclusiv bateriile pe care le alegi pentru bucătărie. Calitatea este bineînțeles importantă – ai nevoie de robineți care să fie rezistenți la uzură și după mii și mii de ore de folosință să arate excelent. La funcționalitatea și calitatea robineților – baterii cu cap detașabil pentru spălatul vaselor, sau baterii fixe cu gât înalt, robineți incorporați sau separați – se adaugă calitatea estetică.

Alegi și în bucătărie baterii cu un design plin de personalitate, în linie cu gusturile voastre.


Wellness

Când te gândești la wellness te gândești imediat la relaxare, la saună, la un stil de viață sănătos, dar și confortabil. Pentru cei care își doresc acest lucru chiar în baia lor avem toate produsele de care aveți nevoie pentru a transforma baia voastră într-un spa. Dușuri și cabine de duș cu cromoterapie și viteze diferete ale jetului de apă pentru un masaj relaxant. Robineții și dușurile sunt din finisaje lucioase, cu design elegant, care exprimă într-un mod

subtil luxul unui moment total de relaxare.


Swarovski

Ce trebuie să știți despre orice obiecte cu cristale Swarovski este că nu sunt pentru oricine. Nu se pretează pentru orice tip de ambient sau amenajare. Dar, produsele cu cristale Swarovski reușesc să ofere o strălucire și o eleganță prețioasă oricărei încăperi. Inclusiv în camera de baie. Colecția de baterii și robineți cu cristale Swarovski este luxul în forma sa rafinată. Descoperă gama potrivită pentru baia ta sau lasă-ne să te ajutăm să găsești detaliile care adaugă nota de eleganță pe care o cauți.


Accesorii

Ai auzit, probabil, de mii de ori că detaliile fac diferența. Și este adevărat. Iar acest lucru nu se vede mai bine nicăieri decât într-o baie sau bucătărie amenajată cu mult gust, cu obiecte de calitate și cu design rafinat. Accesoriile pentru baie – suporturi pentru prosoape sau pahare, săpunierele – când sunt caracterizate de o coerență și unitate estetică elevează spațiul la un alt nivel de eleganță și lux.

Wawawiwi

Mulțumim pentru apreciere ! www.facebook.com/

Atenție!

Doar o singură apreciere de pe un singur I.P.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Eroare!

Adresa de e-mail este deja înregistrată!

Atenție! Câmpuri Obligatorii

Copletați câmpurile marcate cu roșu

Atenție!

Vă rugăm să citiți și marcați în checkbox că ați luat la cunoștință Politica noastră de confidențialitate

Atenție!

Vă rugăm să citiți și marcați în checkbox că ați luat la cunoștință Termenii şi condiţiile magazinului nostru on-line

Atenție! Câmpuri Obligatorii

Copletați câmpurile marcate cu roșu