Gama de produse

Baterie Persia Crystal

Persia Crystal

View more
Baterie Harmony Crystal

Harmony Crystal

View more
Baterie Myring

Myring

View more
Baterie Gio Crystal

Gio Crystal

View more
Baterie Praga Crystal

Praga Crystal

View more
Baterie Pablolux

Pablolux

View more
Baterie Surf

Surf

View more
Baterie Simphony

Simphony

View more
Baterii Spa

Spa

View more

Se poartă robineți alb negru

Se poartă robineți alb negru

Cum să îți alegi bateriile de duș și cadă potrivite, pentru un spa la tine acasă

 Baia, o încăpere din ce în ce mai sofisticată și confortabilă, a devenit în ultimul an un loc al escapismului, o ascunzătoare, dar în același timp un loc de relaxare și recuperare. Un efect al restricțiilor cu care ne-am confruntat.

 O mulțime de soluții vizuale și arhitecturale au îmbogățit spațiul acesta combinând elementele de design interior cu toate funcționalitățile moderne necesare. Baia s-a transformat într-o oază acasă, echipată ca un mini-spa.

 

Acest colț de paradis are nevoie din ce în ce mai mult de un design personalizat, adaptat, bineînțeles, după gusturile fiecăruia. De la instalații, la alegerea bateriile de duș sau cadă, texturi și materiale, combinații îndrăznețe de culori. Toate vin într-o varietate de alegeri pentru ca baia ta să poarte amprenta ta.

 

Nu toată lumea cunoaște faptul că spa vine din latinul salu per aqua, care se traduce drept sănătate prin apă. Pentru o astfel de stare de bine, generală, vă propunem o serie de baterii pentru dușul și cada din oaza voastră de acasă. Toate provenind de la brandul Giulini G. Rubinetteria – o selecție rafinată.

 

 

Baterii pentru duș

 Designul unui duș începe cu tipul de baterie pe care ți-o dorești și care îți optimizează fluxul de apă rece sau caldă, fie că apa vine din capul de duș montat pe tavan sau pe perete.

 

Capul de duș montat pe tavan îți garantează maximum de mișcare. Este elegant și de efect, iar capul de duș integrat în tavan devine parte a arhitecturii băii, conferind spațiului un efect minimalist. În plus, îți permite să adaugi extra opțiuni care pot fi montate în pereții acum liberi: cromoterapie sau jeturi de apă orizontală pentru masaj.

 

Bateriile de duș montate în perete pot fi echipate cu un furtun de duș ceea ce îți oferă flexibilitate. Poți regla unghiul din care apa să curgă peste tine, combinându-le cu alte tipuri de terapii.

 

O altă categorie sunt dușurile cu programe integrate, care cu un simplu gest se transformă dintr-o ploaie tropicală, într-un jet de apă revitalizant ca o cascadă sau într-un spray de micro-particule de apă reconfortante.

 

În colecția brandului Giulini G. găsiți o varietate mare de dușuri cu baterii direct în perete sau integrate în coloana dușului care oferă un aspect modern și luxuriant băii. Dar aveți și opțiuni cu un design clasic. Mai mult dacă într-adevăr vă doriți un spa în baie, puteți alege un duș cu funcții de masaj, fără a face deloc rabat la design și calitate. Dimpotrivă.

 

Alegerea bateriilor de duș potrivite este, deci, în strânsă legătură cu tipul de duș pe care îl dorești și stilul în care este amenajată baia.

 Baterii pentru cadă

 Alegerea bateriilor potrivite pentru cadă se face în funcție de tipul de cadă și designul ei, dar și de poziția în care vrei să fie bateriile. Astfel, poți avea baterii montate pe marginea căzii, baterii pentru cadă integrate, baterii montate în perete sau baterii din podea.

 

În cazul bateriilor integrate sau ascunse, îți oferim soluții tehnologice care se potrivesc perfect într-o baie cu un stil minimalist și modern. 

Bateriile montate în perete sunt concepute pentru maximum de funcționalitate, lăsând astfel suficient spațiu între robineți și perete pentru a nu obstrucționa utilizarea lor.

 

Pentru căzile cu margini late avem seturi de baterii special concepute să acomodeze nevoia de confort. Astfel aveți la dispoziție baterii cu robineți separați, dar și baterii care includ și cu cap de duș conectat la un furtun flexibil pentru momente de răsfăț.

 

Bateriile care pornesc din podea sunt elemente de design. Fie că vorbim de un stil clasic sau unul modern, cu sau fără duș integrat, ele aduc un rafinament în plus designului băii.


Toate produsele din această gamă vin cu garanția calității, fiind optimizate pentru utilizare de lungă durată; ai toată libertatea de alegere când vine vorba de stilul pe care îl dorești, dar și o varietate mare de finisaje și culori, care să se potrivească cu designul și stilistica oazei tale.

 

Îți dorești un spa la tine acasă? Asigură-te că alegi bateriile și sistemele de duș potrivite pentru nivelul de confort pe care îl dorești. Noi te putem ajuta.

 


 

0 Comentarii către "Se poartă robineți alb negru"

Lasă-ne părerea ta

 
Notă: HTML nu este tradus!
Wawawiwi

Mulțumim pentru apreciere ! www.facebook.com/

Atenție!

Doar o singură apreciere de pe un singur I.P.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Eroare!

Adresa de e-mail este deja înregistrată!

Atenție! Câmpuri Obligatorii

Copletați câmpurile marcate cu roșu

Atenție!

Vă rugăm să citiți și marcați în checkbox că ați luat la cunoștință Politica noastră de confidențialitate

Atenție!

Vă rugăm să citiți și marcați în checkbox că ați luat la cunoștință Termenii şi condiţiile magazinului nostru on-line

Atenție! Câmpuri Obligatorii

Copletați câmpurile marcate cu roșu