Gama de produse

Baterie Persia Crystal

Persia Crystal

View more
Baterie Harmony Crystal

Harmony Crystal

View more
Baterie Myring

Myring

View more
Baterie Gio Crystal

Gio Crystal

View more
Baterie Praga Crystal

Praga Crystal

View more
Baterie Pablolux

Pablolux

View more
Baterie Surf

Surf

View more
Baterie Simphony

Simphony

View more
Baterii Spa

Spa

View more

Finisaje baie robineți și culori trendy

Finisaje baie robineți și culori trendy


D-Lux te ajută să spui la revedere cromului și bun venit culorilor

Finisajelor bateriilor pentru baie, acum un element esențial pentru un design modern și personal, se pot armoniza cu culorile întregului proiect de design interior al băii. Ceea ce până nu de mult erau doar proiecte singulare, acum devinrealitate pentru oricine.Alege culoareabateriilor în funcție de culoarea băii

Cromul este dejadepășit și în niciun caz nu mai este prima alegere când vine vorba de bateriilemoderne. Culoarea bateriilor de baie ajută la definirea stilului interior alspațiului, iar uneori pot fi chiar o piesă de rezistență, elementul de detaliucare atrage atenția.


Pe www.d-lux.ro găsești opțiuni de baterii de baie care vin într-o varietate de culori șifinisaje, culori care pot fi personalizate în funcție de cerința proiectului dedesign interior. Culorile bateriilor sunt opace și oferă o senzație plăcută,aproape de mătase la atingere. Dar există și opțiuni lucioase.
Reflexiilemetalice ce aduce strălucire băii tale

 Cromul a ajunsmult prea obișnuit. În schimb, poți opta pentru trendul cu finisaje metalice îndesignul interior al băilor: reflexiile iridescente ale accesoriilor de baieoferă întregului spațiu rafinament dus până aproape de opulență.

 

Nichel mat saubronz și cupru sunt trei finisaje pe care le găsiți în colecția de baterii debaie ale branduli Giulini G. Rubinetteria. Aceste finisaje sunt luminoase șipotrivite pentru majoritatea băilor, indiferent de stil, în timp ce textura lorde satin le pot încadra și într-un stil chic-industrial.
Baterii debaie inspirate din culoarea naturii

Domeniulbateriilor de baie este încă, în plină dezvoltare. Se cercetează noi metode dea îmbunătății atât fluxul apei, nivelul ei de consum, cât și designul șifinisajele bateriilor de baie. Astfel Giulini G. a ajuns să obțină acestfinisaj superb de grafit care este inspirat din lumea minerală și aduce naturaîn camera ta de baie.

 


 

Auriu Rose –bunul gust rafinat

 Finisajulauriu-rose, sau „noul auriu” cum mai este numit, este cel mai bine exprimat înforme liniare. Ele oferă armonie, iar modul în care bateriile de baie marcaGiulini G. Rubinetteria sunt concepute inspiră lux și oferă băii un aspectelegant. Acest finisaj este în aceeași măsură rafinat și versatil. Estealegerea bunului gust dus la rafinament.
0 Comentarii către "Finisaje baie robineți și culori trendy"

Lasă-ne părerea ta

 
Notă: HTML nu este tradus!
Wawawiwi

Mulțumim pentru apreciere ! www.facebook.com/

Atenție!

Doar o singură apreciere de pe un singur I.P.
Vă mulțumim pentru înțelegere!

Eroare!

Adresa de e-mail este deja înregistrată!

Atenție! Câmpuri Obligatorii

Copletați câmpurile marcate cu roșu

Atenție!

Vă rugăm să citiți și marcați în checkbox că ați luat la cunoștință Politica noastră de confidențialitate

Atenție!

Vă rugăm să citiți și marcați în checkbox că ați luat la cunoștință Termenii şi condiţiile magazinului nostru on-line

Atenție! Câmpuri Obligatorii

Copletați câmpurile marcate cu roșu